0

Què quedarà del 2017?

2017 haurà estat, a casa nostra, l’any de l’atemptat de Barcelona, i el de l’inici del partit final del “procés” (del qual ara tot just estem a la mitja part). Pel que fa a la resta del món, el 2017 haurà estat el gran any dels populistes (de Trump a Macron) i dels sàtrapes i dictadors (de Putin a Xi Jinping, passant per Erdogan): és aquest el futur que ens espera? Mentre les democràcies ho continuin fent de pena (vergonya d’Europa), cada cop en tenim més números… sobretot tenint en compte allò que ens ve al damunt (després d’haver-me passat l’any escrivint un informe sobre el futur -el món del 2050-, confesso que sóc pessimista).

En tot cas, el procés m’ha donat l’oportunitat de dir la meva en un parell d’articles de “La Vanguardia Digital” (adjunto els links a ells) i de ser entrevistat en diverses televisions (la Xarxa de TVLocals, Al-jazira Balcans, ETB -la tele basca-, la TV del grup Clarín argentí i el canal públic d’Estònia). Queda clar que Catalunya ha interessat al món.

http://www.lavanguardia.com/vida/20171211/433436530496/fractura-social-catalunya-1-o.html

http://www.lavanguardia.com/vida/20171218/433723591905/catalanofobia-espanolofobia-problema-social-catalunya.html

Deixa una resposta

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.