http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es http://www.maclorry.be
0

Elecció com a Alcaldable

Ahir a la tarda, els companys de Convergència Democràtica de Catalunya em varen escollir com a cap de llista per a les eleccions municipals del proper mes de maig a Berga.
Els ho agraeixo i accepto l’encàrrec i la responsabilitat que se’n deriva amb il·lusió, perquè crec que per la meva formació i experiència puc ser útil a Berga de cara a la feina que caldrà fer els propers anys, que bàsicament consistirà en:
– Accelerar i aprofitar la recuperació econòmica i ajudar a què es tradueixi en llocs de treball i en dinamisme de l’economia;
– Garantir que ningú queda despenjat, reforçant la cohesió social;
– Fer que Berga continuï essent una ciutat amb una alta qualita de vida;
– Muscular l’Ajuntament, de forma que esdevingi una organització excel·lent i que sigui un motor més de ciutat;  i
– Contribuir des dels Ajuntaments i les ciutats a continuar i a culminar amb èxit el procés del país cap a la sobirania.

Tenim actius (empreses, entitats, persones) que funcionen molt bé. Tenim diversos potencials per desenvolupar (i les coses s’estan movent). Tenim eines com l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, i tenim una nova conjuntura general, més favorable. Si a més tenim les idees, la gent i la voluntat de gestionar tot això, podem ser optimistes i podem i hem de proposar-nos objectius ambiciosos per als propers anys.

En això treballaré, i ja des d’ara em poso a disposició de tots aquells berguedans que vulgueu tenir un intercanvi d’opinions o que em vulgueu fer arribar propostes i comentaris.

Deixa una resposta

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*